Inplanting

Park Residences

vanaf € 446.000*

Ontdek de prijzen per type

Luxe studio’s € 446.000 ALL-IN
1K: € 489.000 ALL-IN
2K: € 653.000 ALL-IN
3K: uitverkocht
Luxury

vanaf € 726.500*

Ontdek de prijzen per type

2K: € 726.500 ALL IN
3K: 797.000 ALL IN
Townhouses

vanaf € 796.000*

Community

Investeer in centrum Leuven

vanaf € 275.000**

 

* inclusief ondergrondse parkeerplaats, fietsplaatsen, kelder én inclusief BTW, RR en aankoopkosten

** inclusief alle kosten en een fietsplaats

Park Residences

De woningen van Park Residences worden gekenmerkt door een kwalitatieve materiaalkeuze, gekoppeld aan een stijlvol interieur. Een attractieve buitenruimte, die het verlengstuk is van je woning, vormt een aantrekkelijke meerwaarde.

PARK RESIDENCES

PARK RESIDENCES

“Burenberg omvat een divers programma van moderne woningen, onder het motto: voor elk wat wils. Het resultaat is een boeiende mix waar iedereen zich thuis voelt.”

Luxury

In deze luxueuze appartementen en exclusieve penthouses draait alles om jouw comfort. De klassevol ingerichte woningen zijn helemaal ontworpen volgens jouw wensen. Hier geniet je elke dag opnieuw van het leven, in alle luxe!

LUXURY

LUXURY

Townhouses

Townhouses is synoniem voor leuke gezinswoningen met drie of vier slaapkamers. Alles staat in het teken van jouw leefkwaliteit en die van je gezin. Zowel je woning als de toffe, groene omgeving creëren een instant vakantiegevoel, voor jezelf én de kinderen!

TOWNHOUSES

TOWNHOUSES

COMMUNITY

Community

Community is helemaal op maat van de slimme investeerder. Je vindt er studentenkamers van hoog niveau en een vooruitstrevend coliving-concept met alle voorzieningen. Beide staan garant voor een mooi rendement. Een gespecialiseerde beheerder zorgt bovendien voor een maximale ontzorging.

COMMUNITY

“Zoals het hoort vandaag, ligt de focus volop op duurzaamheid. Dat uit zich in het overvloedige groen en een toekomstgericht energiebeheer, maar evengoed in de slimme mobiliteit of de uitgekiende waterhuishouding.”

Wens je meer informatie over BURENBERG?

Wil je graag alles weten over dit project?
Laat dan zeker je gegevens na en ontvang alle info in je mailbox.

Wij ontvangen jou graag op de kijkdag van Burenberg op zaterdag 14 oktober. Laat jouw gegevens achter en wij contacteren jou om een tijdslot in te plannen
Schrijf je in voor de kijkdag van Burenberg op zaterdag 14 oktober
Logo ION