Inplanting

 

Community

Burenberg biedt een uitzonderlijke opportuniteit voor de toekomstgerichte investeerder, met hoogstaande studentenkamers en een aantrekkelijk coliving-concept. Coliving wint razendsnel aan populariteit en uit studies blijkt dat er in Leuven de komende jaren een groeiende vraag naar kwalitatieve studentenkamers komt. Kortom, een solide belegging met het oog op de toekomst.

College House

De bewoners van de studentenkamers genieten van alle comfort, zoals eigen sanitair, naast aantrekkelijke gemeenschappelijke ruimtes. De ligging is ideaal, op vijf minuten fietsen van de campussen van KU Leuven en de hogescholen, vlakbij het station en met alle voorzieningen binnen handbereik.

MAAK EEN AFSPRAAK

Is een woning in een gloednieuwe buurt in een oase van groen én in centrum Leuven iets voor jou? Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou binnenkort om de afspraak te maken.

“In Community is het gemeenschapsaspect essentieel. De bewoners van de studentenkamers en het coliving-concept genieten daarnaast volop mee van de talrijke troeven die Burenberg te bieden heeft.”

We House

De woningen van het coliving-concept voldoen aan dezelfde hoge eisen. Per wooneenheid nemen een tiental zorgvuldig geselecteerde huisgenoten hun intrek. Naast een privégedeelte beschikken ze over een ruime, trendy ingerichte gemeenschappelijke keuken, leef- en zitruimte. Bovendien kunnen ze gebruik maken van de schitterende kloostertuin!

Professioneel beheer

Om u als investeerder maximaal te ontzorgen, beheert een gespecialiseerde externe partij de coliving-ruimtes. Ook voor de studentenkamers bestaat die mogelijkheid. De beheerder staat in voor het dagelijks beheer – financieel, operationeel en technisch – en de dagelijkse uitbating van het coliving-gebouw. Dat betekent dat je als eigenaar zorgeloos geniet van een mooi rendement. 

EEN DROOMLIGGING

Deze hoogstaande units met topligging vormen een stabiele en toekomstgerichte belegging.

Wens je meer informatie over Community?

Meer informatie of wil je graag een afspraak maken?
Vul jouw gegevens in en wij bezorgen jou snel een antwoord.
    Logo ION