Studentenkamers uitverkocht!
Ontdek de andere investeringsmogelijkheden

Inplanting

Laatste unit beschikbaar in het klooster'
'The Heritage: laatste 2 studio's te koop'

Park Residences

vanaf € 446.000*

Ontdek de prijzen per type

Luxe studio’s € 446.000 ALL-IN
1K: € 489.000 ALL-IN
2K: € 653.000 ALL-IN
3K: uitverkocht
Luxury

vanaf € 726.500*

Ontdek de prijzen per type

2K: € 726.500 ALL IN
3K: 797.000 ALL IN
Townhouses

vanaf € 796.000*

Community

Investeer in centrum Leuven

vanaf € 275.000**

 

* inclusief ondergrondse parkeerplaats, fietsplaatsen, kelder én inclusief BTW, RR en aankoopkosten

** inclusief alle kosten en een fietsplaats

Community

Burenberg biedt een uitzonderlijke opportuniteit voor de toekomstgerichte investeerder, met hoogstaande studentenkamers en een aantrekkelijk coliving-concept. Coliving wint razendsnel aan populariteit en uit studies blijkt dat er in Leuven de komende jaren een groeiende vraag naar kwalitatieve studentenkamers komt. Kortom, een solide belegging met het oog op de toekomst.

College House

De bewoners van de studentenkamers genieten van alle comfort, zoals eigen sanitair, naast aantrekkelijke gemeenschappelijke ruimtes. De ligging is ideaal, op vijf minuten fietsen van de campussen van KU Leuven en de hogescholen, vlakbij het station en met alle voorzieningen binnen handbereik.

“In Community is het gemeenschapsaspect essentieel. De bewoners van de studentenkamers en het coliving-concept genieten daarnaast volop mee van de talrijke troeven die Burenberg te bieden heeft.”

We House

De woningen van het coliving-concept voldoen aan dezelfde hoge eisen. Per wooneenheid nemen een tiental zorgvuldig geselecteerde huisgenoten hun intrek. Naast een privégedeelte beschikken ze over een ruime, trendy ingerichte gemeenschappelijke keuken, leef- en zitruimte. Bovendien kunnen ze gebruik maken van de schitterende kloostertuin!

Professioneel beheer

Om u als investeerder maximaal te ontzorgen, beheert een gespecialiseerde externe partij de coliving-ruimtes. Ook voor de studentenkamers bestaat die mogelijkheid. De beheerder staat in voor het dagelijks beheer – financieel, operationeel en technisch – en de dagelijkse uitbating van het coliving-gebouw. Dat betekent dat je als eigenaar zorgeloos geniet van een mooi rendement. 

EEN DROOMLIGGING

Deze hoogstaande units met topligging vormen een stabiele en toekomstgerichte belegging.

Wens je meer informatie over Community?

Meer informatie of wil je graag een afspraak maken?
Vul jouw gegevens in en wij bezorgen jou snel een antwoord.

Logo ION