Investeer in één van de laatste nieuwbouw studentenkamers in Leuven centrum

Geniet van een vlotte verhuur, hoge rendementen, lage instapprijzen én een zekere, stabiele meerwaarde.

Burenberg is één van de laatste nieuwbouwprojecten binnen de binnenring van Leuven.

De kleinschalige studentenresidentie ‘Community’ is uniek in zijn soort. De unieke omkadering van het oud kloostergebouw dat we renoveren, de nabijheid van parken en de gehele autoluwheid van het project, zorgen voor een charmant project met een grote aantrekkingskracht.

Burenberg ligt als enige op de perfecte locatie: tussen de gigacampus Gasthuisberg enerzijds en de klassieke centrum campussen anderzijds.

Hierdoor spreek je beide huurdersgroepen aan. Het project ligt in de binnenring van Leuven waardoor alles vlot met de fiets te bereiken is. De campussen liggen op minder dan 10 minuten fietsen, net zoals het studentenleven.

Het professionele beheer door een externe partij garandeert een maximale ontzorging.

Om u als investeerder maximaal te ontzorgen, kan een gespecialiseerde externe partij de studentenkamers beheren. De beheerder staat in voor het dagelijks beheer – financieel, operationeel en technisch – en de dagelijkse uitbating van het coliving-gebouw. Dat betekent dat je als eigenaar zorgeloos geniet van een mooi rendement. 

Leuven is en blijft de grootste studentenstad van België met meer dan 60.000 studenten.

Wat Leuven nog uitzonderlijker maakt is dat meer dan 85% van alle studenten er op kot gaan. Dit in tegenstelling tot bv. Gent waar dit maar 35% is. Het charmante Burenberg heeft alle troeven in huis voor een succesvolle studentenhuisvesting.

Wens je meer informatie?

Dit project zal bijzonder snel uitverkocht zijn. We raden je aan niet te wachten met informatie aan te vragen.
    Logo ION