BETAALBAAR, ZORGELOOS EN TOEKOMSTGERICHT INVESTEREN IN COLIVING

Geniet van toegankelijke instapprijzen, een groot marktpotentieel en een professioneel beheer in een van de laatste én meest innovatieve binnenstedelijke ontwikkelingen in het centrum van Leuven.

Studentenkamers uitverkocht!
Ontdek de andere investeringsmogelijkheden

DE TOEKOMST VAN WONEN IN DE STAD

Een sterke stijging van coliving-gebouwen in de steden, bezettingsgraden die vlot de 100% benaderen, Facebook-pagina’s die met duizenden volgers groeien…: coliving zit overal ter wereld in de lift, ook in de Belgische centrumsteden.

Meer dan ooit zijn mensen op zoek naar connectie(s), comfort en flexibiliteit. Het delen van ruimtes, tijd en middelen zorgt voor de sociale interactie die zeker voor pas afgestudeerden en young professionals zo belangrijk is. Deze flexibele vorm van samenwonen in uniek gemeubelde panden, beantwoordt daarbij perfect aan hun noden.

EEN GROOT MARKTPOTENTIEEL DANKZIJ EEN BUITENGEWONE COMMUNITY

De Facebook-pagina van Co-Housing Leuven? Die ging in nog geen jaar tijd naar 3000 leden. Leuven trekt dankzij haar kenniseconomie dan ook bijzonder veel young professionals en expats aan, dé coliving-doelgroep bij uitstek. Veel studenten blijven er ook na hun studies nog even wonen. De KU Leuven, UZ Gasthuisberg, Haasrode Research Park, grote bedrijven zoals IMEC en AB-Inbev én de vlotte verbinding met Brussel zorgen voor een enorm potentieel van huurders.

WE HOUSE – BURENBERG: HET PARADEPAARDJE IN HARTJE LEUVEN

De ligging pal in het centrum van Leuven, de unieke omkadering van de kloostertuin en het duurzaam gerenoveerde kloostergebouw, de biodiverse publieke parktuin… Burenberg is een droomlocatie waar jong en oud, alleenstaanden en gezinnen in harmonie zullen samenleven.

En We House? Dat wordt een droomkader voor coliving. Inclusief hypermoderne kamers voorzien van alle hedendaags comfort en een ruime, trendy ingerichte gemeenschappelijke keuken en samenleefruimte. Alle kamers zijn bovendien aangesloten op het collectieve warmtenet van het project Burenberg, en dragen zo hun steentje bij aan een duurzame toekomst.

EEN ZORGELOZE INVESTERING MET AANTREKKELIJK RENDEMENT DANKZIJ COLOC HOUSING

Investeren in We House Burenberg is betaalbaar sleutel-op-de-deur-investeren. U koopt één of meerdere kamers, en kan voor het professionele beheer vertrouwen op de jarenlange ervaring van Coloc Housing.

Coloc Housing zoekt huurders, bereidt contracten voor, sluit abonnementen af, en zorgt voor het dagelijkse beheer – financieel, operationeel en technisch – en de uitbating van het gebouw. Als investeerder krijgt u bovendien toegang tot een handig investor dashboard, waarop u al deze parameters én uw rendement in een oogopslag afleest.

Wenst u meer informatie?

Dankzij interessante instapprijzen, het enorme marktpotentieel en het beperkte aanbod in centrum Leuven merken we dat de vraag naar deze duurzame investering enorm hoog is. Contacteer ons dus snel om meer informatie aan te vragen over dit uitzonderlijke project.
    Logo ION