Burenberg te koop

Luxueuze appartementen in hartje Leuven

Appartementen en penthouses langs riante parktuin

Royaal wonen met weidse stadszichten

Wonen in alle luxe, op een boogscheut van het centrum van Leuven, maar toch te midden van het zalige groen: dat is Burenberg. Hier neem je je intrek in riante appartementen die ingericht zijn volgens jouw wensen en profiteer je met volle teugen van het leven. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, terwijl je toch op een plek woont die rust en gezelligheid uitstraalt.

Alles bij de hand

Met haar centrale ligging (langs de Brusselsestraat) en haar aangename mix van woningtypes kan je gerust stellen dat Burenberg een heuse nieuwe ‘wijk’ in Leuven wordt. Je woont hier niet alleen vlakbij het stadscentrum, maar tegelijkertijd in een uitgesproken groene en rustgevende omgeving, die een warm buurtgevoel uitademt.
Oude Markt: 10 min.
Kruidtuin: 5 min.
Muntstraat: 11min.
Sportoase Leuven: 9 min.
Klimzaal De Stordeur: 10 min.

Laatste verkoopfase

85% van de woonunits in Burenberg vond intussen een enthousiaste koper, waardoor de verkoop haar laatste fase ingaat. De luxueuze appartementen van ‘Park Villa’, het hoogste gebouw op de site, vormen de spreekwoordelijke kers op de taart. Hier woon je tot 7 verdiepingen hoog, kijkend op de riante parktuin en de Leuvense binnenstad. Een unicum in het Leuvense vastgoedaanbod!
Park Villa aanduiding

“Hier neem je je intrek in een riant appartement dat ingericht is volgens jouw smaak en profiteer je met volle teugen van het leven.”

Een hoogstaand aanbod

Ben je op zoek naar een comfortabele woonomgeving of naar een slimme investering met zicht op meerwaarde? Het aanbod van ‘Park Villa’ biedt voor ieder wat wils.

Penthouse te koop in Leuven

2 slaapkamer appartement

 • Woonoppervlakte: 111 m² – 117 m²
 • Terras: 11 m² – 23 m²
 • Verdieping: +0 tot +5
 • Prijzen vanaf €561.375 (excl. kosten)
Penthouse te koop in Leuven

3 slaapkamer appartement

 • Woonoppervlakte: 122 m² – 140 m²
 • Terras: 12 m² – 26 m²
 • Verdieping: +0 tot +7
 • Prijzen vanaf €628.511 (excl. kosten) 

Download de brochure

Snuif je graag nu al eens de sfeer op in Burenberg? Laat jouw gegevens achter en ontvang de inspirerende brochure in jouw mailbox!

Premium afwerking

De inpandige terrassen combineren knappe zichten op de Leuvense binnenstad met comfortabele privacy. Het gebouw bestaat uit vier royale appartementen per verdieping en twee penthouses op de bovenste verdieping. Hier zetten we volop in op een sublieme en premium afwerking van a tot z, volgens uw persoonlijke wensen.
Duurzame technieken

Doorgedreven duurzaamheid

Het is onze ambitie om van Burenberg een energieneutraal project te maken. Dat doen we onder andere door zo veel mogelijk gebruik te maken van hernieuwbare energie die ook jouw wooncomfort naar een ongeëvenaard niveau tilt:

 • Zonnepanelen en vloerverwarming
 • Warmtepompen voor verwarming en (passieve) koeling
 • Slimme waterhuishouding en groendaken
 • Ventilatiesysteem met dubbele aan- en afvoer
 • Verhoogde akoestische en thermische isolatie
 • Voldoende elektrische laadpalen

Van koper tot ambassadeur

Zoveel redenen om te kiezen voor ION

Bij ION gaan we niet licht over de verkoop van een woonst. We eren de investering en het vertrouwen van onze kopers en stellen alles in het werk om, samen met onze kopers, woonomgevingen te creëren die het leven aangenamer maken.

‘Ik kon de afwerking helemaal naar mijn hand zetten”

Kim Asselman – koper bij ION

Wens je meer informatie over Parkvilla?

Meer informatie of wil je graag een afspraak maken?
Vul jouw gegevens in en wij bezorgen jou snel een antwoord.

Logo ION