Inplanting

 

Townhouses

Townhouses bestaat uit aantrekkelijke eengezinswoningen met een kwalitatieve moderne architectuur die inzet op een maximale lichtinval. Het moderne concept maakt gebruik van vides en split-levels, wat een zalig open gevoel doorheen de hele woning creëert. Leuke dakterrassen maken het plaatje compleet.
Niet alleen de woningen zelf, ook de buurt is perfect voor het gezin. In de veilige, autoluwe omgeving van Burenberg kunnen de kinderen onbeperkt ravotten zonder dat je je zorgen hoeft te maken. In je privatieve tuin geniet je volop van de gezonde buitenlucht, net als in de daarop de aansluitende collectieve tuin.

“Aansluitend op je privatieve buitenruimte beschik je samen met je buren over een grote collectieve tuin. Zalig om te aperitieven, te barbecueën of gewoon een praatje te slaan.”

MAAK EEN AFSPRAAK

Is een woning in een gloednieuwe buurt in een oase van groen én in centrum Leuven iets voor jou? Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou binnenkort om de afspraak te maken.

Uphill

Uphill is een rij van zes woningen die opgebouwd zijn volgens het doorzonprincipe. Als bewoner geniet je dus de hele dag door van een optimale lichtinval, doorheen je volledige woning. Een tussenbordes geeft toegang tot een ruim dakterras, dat zuidgericht is en waar je dus eveneens maximaal van het zonlicht geniet.

Downhill

Downhill omvat op zijn beurt twee types drie- of vierslaapkamerwoningen. Handige vides trekken de lichtinval via de tussenverdieping door naar het gelijkvloers en creëren op die manier een nadrukkelijk ruimtegevoel. Behalve een privatieve buitenruimte op het gelijkvloers bezit elke woning een dakterras op één van de verdiepingen.

EEN DROOMLIGGING

Burenberg is de ideale uitvalsbasis voor gezinnen. Alle voorzieningen die je je kan wensen, liggen hier binnen handbereik.

Wens je meer informatie over Townhouses?

Meer informatie of wil je graag een afspraak maken?
Vul jouw gegevens in en wij bezorgen jou snel een antwoord.
    Logo ION