Burenberg Partners

Kwalitatieve en betrouwbare partners bieden de projecten van ION telkens opnieuw een aantrekkelijke meerwaarde. Deze samenwerkingen tillen de projecten op een hoger niveau en leiden tot een divers en gevarieerd woningaanbod, waar iedereen zich thuis voelt. Dat is bij uitstek het geval in Burenberg. Twee gerenommeerde dienstverleners uit de zorgsector, Broeders van Liefde en Woonzorgnet-Dijleland, maken in Burenberg integraal deel uit van het leven ter plaatse.

“Een zinvolle thuis voor iedereen.”

Broeders van Liefde

Broeders van Liefde is de vroegere eigenaar van het klooster op de site. Na de duurzame en kwalitatieve renovatie van het gebouw nemen ze opnieuw hun intrek in de Westvleugel. Daar komen een zorgkruispunt, 10 kamers en 11 studio’s voor beschut wonen, alsook een ruimte voor poliklinische consultaties. Dit alles wordt uitgebaat door de Alexianen Zorggroep, een organisatie die onder het beheer valt van de Broeders van Liefde. 

“Burenberg biedt ademruimte aan jong en oud.”

Met de realisatie van woonzorgcentrum Burenhof maakt Woonzorgnet-Dijleland z’n opdracht als gerenommeerde en professionele zorgaanbieder voor ouderen binnen een multifunctionele buurt alweer waar. De gedeeltelijke vervangingsnieuwbouw voor WZC Dijlehof bestaat uit een woonzorgcentrum met 46 woongelegenheden, 27 assistentiewoningen en de bistro ‘Buurt’, een gezellige ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is. 

Wens je meer informatie over BURENBERG?

Wil je graag alles weten over Burenberg?
Laat dan zeker je gegevens na en ontvang alle info in je mailbox.

Logo ION