Inplanting

 

Park Villa

In Luxury draait alles om ongebreidelde luxe. Niet enkel de luxe van een riante woning, maar ook de luxe om op een schitterende plek als Burenberg te wonen. Vanuit de riante appartementen of de twee penthouses van Park Villa, gelegen in de parktuin, geniet je volop van de pure klasse waar deze woningen voor staan.

“Hier neem je je intrek in een riante woning die ingericht is volgens jouw smaak en profiteer je met volle teugen van het leven.”

MAAK EEN AFSPRAAK

Is een woning in een gloednieuwe buurt in een oase van groen én in centrum Leuven iets voor jou? Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou binnenkort om de afspraak te maken.

Vista

De appartementen van Vista bieden een vergelijkbaar topniveau. Je profiteert er van royale dakterrassen, een spetterend uitzicht op de kapel en sublieme doorzon-leefruimtes. Zowel Park Villa als Vista bieden een premium afwerking, helemaal volgens jouw wensen. Ook de buitenruimte, met royale terrassen, straalt exclusiviteit uit.

“Op basis van jouw smaak en budget kies je het interieur dat bij je past. Daarbij word je van a tot z begeleid door de interieurexperts van ION.”

EEN DROOMLIGGING

Wonen in alle luxe, op een boogscheut van het centrum van Leuven, maar toch te midden van het zalige groen: dat is Burenberg.

Wens je meer informatie over Luxury?

Meer informatie of wil je graag een afspraak maken?
Vul jouw gegevens in en wij bezorgen jou snel een antwoord.
    Logo ION