Inplanting

 

Park Residences

De woningen van Park Residences zetten volop in op hoogstaande materialen, gekoppeld aan een stijlvol interieur. Het buitengedeelte vormt het verlengde van de binnenruimte. Zo bevind je je in geen tijd te midden van het overvloedige groen, van je eigen terras of de aangename collectieve tuinen die aansluiten op je woning tot de centrale parktuin.

Droomwoning voor starters

De gezellige en compacte duplex-units van Heritage zijn een droom voor jonge starters. De knappe architectuur of de nabijheid van het stadscentrum zijn maar enkele van de talrijke troeven. De naam van deze huisjes, alsook de historische voorgevel en enkele oorspronkelijke elementen, verwijzen overigens naar hun geschiedenis.

MAAK EEN AFSPRAAK

Is een woning in een gloednieuwe buurt in een oase van groen én in centrum Leuven iets voor jou? Laat hier jouw gegevens na een wij contacteren jou binnenkort om de afspraak te maken.

“Een intelligente inrichting, kwalitatieve materialen, een overvloed aan groen: deze diverse woningen bieden voor elk wat wils.”

Knipoog naar het verleden

Nog een link met de rijke geschiedenis van de site vinden we bij Monastery. Dit is het vroegere kloostergebouw met binnentuin, die geïntegreerd worden in het project. Er komt een duurzame renovatie en het gebouw krijgt een tweede leven als een pittoreske plek waar het uniek wonen is.

Comfort voorop

The Verge, dat zijn doorzonappartementen met een grandioos uitzicht op de kapel en de parktuin, alsook een maximale lichtinval. De grote privatieve buitenruimtes vormen hier een leuke plus. Flats en Garden View bestaan dan weer uit een aangename mix van een-, twee- en drieslaapkamerappartementen, die volledig inzetten op jouw comfort, onder andere dankzij een uitgekiende inrichting.

EEN DROOMLIGGING

Een woning op maat, in een groene en rustige omgeving, maar overal dichtbij: dat is Burenberg.

Wens je meer informatie over Park Residences?

Meer informatie of wil je graag een afspraak maken?
Vul jouw gegevens in en wij bezorgen jou snel een antwoord.
    Logo ION